CHLEB GRAHAM

  • PSZENNY

  • PSZENNY RAZOWY

  • ŻYTNI

  • ŻYTNI RAZOWY

  • PEŁNOZIARNISTY

Chleb charakteryzuje się dużą zawartością (ok. 50%) mąki Graham czyli mąki z pełnego ziarna pszenicy. W związku z tym chleb zawiera dużo błonnika oraz ma wysoką wartość odżywczą dzięki dużej zawartości cennych białek, tłuszczy, składników mineralnych, witamin i przeciwutleniaczy.

Chleb graham dzięki dodatkowi naturalnego zakwasu żytniego odznacza się wilgotnym miękiszem o ciemnej barwie (BEZ ZACIEMNIACZY). Chleb długo utrzymuje świeżość oraz nie kruszy się.

BEZ POLEPSZACZY I KONSERWANTÓW, NA NATUTALNYM ZAKWASIE ŻYTNIM.

Smak : lekko kwaśny, wyczuwalne otręby,

KRÓTKA INFORMACJA DLA KLIENTA:

Chleb pszenny z mąki pełnoziarnistej Graham 50%, na zakwasie żytnim, bardzo wilgotny, długo utrzymuje świeżość”

ZAWARTOŚĆ MĄKI W SUCHEJ MASIE

Skład: woda, mąka pszenna razowa, mąka pszenna, kwas chlebowy (mąka żytnia, woda), drożdże, sól,

Waga: 500g

Codziennie świeże wypieki!