Tradycyjny sernik z dodatkiem rodzynek i skórki pomarańczowej, zapieczony na czekoladowym cieście kruchym i przykryty czekoladową kruszonką.
SERNIK Z BRZOSKWINIAMI
Masa serowa zapieczona z prażonymi brzoskwiniami na spodzie z ciasta kruchego, całość wykończona żelem owocowym.
Kremowa masa serowa zapieczona na biszkoptowo-tłuszczowym cieście czekoladowy, dekorowany pyszną czekoladą deserową
Puszysta masa serowa na zimno położona na spodzie z ciasta czekoladowego, z dodatkiem aromatycznych wiśni w żelu.
SERNIK ŚLĄSKI
W PRZYGOTOWANIU
Puszysty sernik o śmietankowym aromacie, zapieczony na kruchym spodzie, dekorowany lukrem z wiórkami kokosowymi.
W PRZYGOTOWANIU
STRUCLA Z MAKIEM
Ciasto biszkoptowe tradycyjnie zwijane z masą makową z bakaliami, wykończone czekoladą i orzeszkami.
SZARLOTKA MIODOWA
Tradycyjny jabłecznik z prażonymi jabłkami i cynamonem, zapieczonymi między warstwami kruchego ciasta.