CIASTO JOGURT.Z ANANASEM

Mocno czekoladowy biszkopt przełożony masą śmietankową o smaku jagodowym, dekorowane galaretką i kulkami czekoladowymi.

CIASTO KANADYJSKIE Z GRUSZKĄ

Mocno czekoladowe ciasto ucierane zapieczone z gruszkami. Wierzch ciasta dekorowany płatkami migdałowymi i polewą karmelową.

CIASTO KOKOSOWA PASJA

Biszkopt czekoladowy i waniliowy przełożony masą śmietankową o smaku kokosowym z dodatkiem „kuleczek” o smaku marakuja. Ciasto dekorowane galaretką i wiórkami czekoladowymi.

CIASTO KOKOSOWE

Biszkopt czekoladowy i waniliowy przełożony masą śmietankową o smaku kokosowym z dodatkiem „kuleczek” o smaku marakuja. Ciasto dekorowane galaretką i wiórkami czekoladowymi.

CIASTO KORZENNE ZE ŚLIWKĄ

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO KRUCHE Z OWOCAMI

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO KUKUŁKA

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO MALAGA

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO MALAGA

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO MALINOWE

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO MARCHELLO

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO MORELOWE

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO MURZYNEK

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO PIEGUSEK

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO POMARAŃCZOWE

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO PSZCZÓŁKA

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe przełożone aromatyczną bitą śmietaną. Wierzch ciasta

CIASTO PYCHOTKA MIGDAŁOWO-ORZECHOWA

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe przełożone aromatyczną bitą śmietaną. Wierzch ciasta

CIASTO RAFAELLO

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku kokosowym przełożone masą śmietanową z dodatkiem kokosu namoczonego w alkoholu. Wierzch ciasta dekorowany jest płatkami migdałowymi.

CIASTO SZWARDZWALDZKIE

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku kokosowym przełożone masą śmietanową z dodatkiem kokosu namoczonego w alkoholu. Wierzch ciasta dekorowany jest płatkami migdałowymi.

CIASTO ŚLIMACZKI

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku kokosowym przełożone masą śmietanową z dodatkiem kokosu namoczonego w alkoholu. Wierzch ciasta dekorowany jest płatkami migdałowymi.

CIASTO TIRAMISU

Masa śmietanowa o smaku kawowym z dodatkiem serka mascarpone oraz zatopionymi biszkoptami nasączonymi kawą. Całość spoczywa na blacie czekoladowym i dekorowana jest charakterystycznymi „kropkami” posypanymi kakao.

CIASTO TOFFI

Masa śmietanowa o smaku kawowym z dodatkiem serka mascarpone oraz zatopionymi biszkoptami nasączonymi kawą. Całość spoczywa na blacie czekoladowym i dekorowana jest charakterystycznymi „kropkami” posypanymi kakao.

CIASTO TORTOWE Z CZEKOLADĄ

Masa śmietanowa o smaku kawowym z dodatkiem serka mascarpone oraz zatopionymi biszkoptami nasączonymi kawą. Całość spoczywa na blacie czekoladowym i dekorowana jest charakterystycznymi „kropkami” posypanymi kakao.

CIASTO TRUSKAWKOWE

Masa śmietanowa o smaku kawowym z dodatkiem serka mascarpone oraz zatopionymi biszkoptami nasączonymi kawą. Całość spoczywa na blacie czekoladowym i dekorowana jest charakterystycznymi „kropkami” posypanymi kakao.

WIEDEŃSKIE Z GRUSZKĄ

Masa śmietanowa o smaku kawowym z dodatkiem serka mascarpone oraz zatopionymi biszkoptami nasączonymi kawą. Całość spoczywa na blacie czekoladowym i dekorowana jest charakterystycznymi „kropkami” posypanymi kakao.

CZEKOLADOWA FANTAZJA

Masa śmietanowa o smaku kawowym z dodatkiem serka mascarpone oraz zatopionymi biszkoptami nasączonymi kawą. Całość spoczywa na blacie czekoladowym i dekorowana jest charakterystycznymi „kropkami” posypanymi kakao.