CIASTO BEZOWA CHMURKA
Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku ananasowym przełożone żelką z owocami tropikalnymi dekorowane bitą śmietaną z dodatkiem toffi i nadzienia ananasowego.
Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o bananowym aromacie, przełożone lekką bananową masą kremowo-budyniową oraz warstwą prażonych brzoskwiń. Całość wykończona żelem bananowym.
W PRZYGOTOWANIU
CIASTO CAPPUCINO
W PRZYGOTOWANIU
Delikatny biszkopt waniliowy i czekoladowy przełożony wykwintnym kremem na bazie chałwy.
Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o zdecydowanym smaku czekolady, połączone z lekką waniliową masą oraz niewielką ilością prażonych jabłek. Całość dekorowana wiórkami z czekolady.
Aromatyczna masa serowo-budyniowa zapieczona na kruchym spodzie, połączona z warstwą jabłek w owocowej galaretce, wykończona orzechami, kokosem i czekoladą.
CIASTO DROŻDŻOWE Z OWOCAMI na wagę
W PRZYGOTOWANIU
W PRZYGOTOWANIU
CIASTO DESER JAGODOWY
Mocno czekoladowy biszkopt przełożony masą śmietankową o smaku jagodowym, dekorowane galaretką i kulkami czekoladowymi.
Waniliowe blaty biszkoptowe przełożone masą czekoladową z chrupiącymi prażynkami oraz warstwą bitej śmietany o smaku mango-marakuja, wykończone żelem owocowym.
CIASTO JOGURTOWE Z OWOCAMI
Lekkie jogurtowe ciasto z bogatym nadzieniem z owoców sezonowych, przykryte tradycyjną kruszonką.
CIASTO JOGURTOWO – CZEKOLADOWE
Delikatne ciasto jogurtowe o smaku śmietankowym i czekoladowym zapieczone z brzoskwiniami i budyniem, dekorowane żelem owocowym.
CIASTO KANADYJSKIE Z GRUSZKĄ
Mocno czekoladowe ciasto ucierane zapieczone z gruszkami. Wierzch ciasta dekorowany płatkami migdałowymi i polewą karmelową.
Biszkopt czekoladowy i waniliowy przełożony masą śmietankową o smaku kokosowym z dodatkiem „kuleczek” o smaku marakuja. Ciasto dekorowane galaretką i wiórkami czekoladowymi.
Biszkopt czekoladowy i waniliowy przełożony masą śmietankową o smaku kokosowym z dodatkiem „kuleczek” o smaku marakuja. Ciasto dekorowane galaretką i wiórkami czekoladowymi.
Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.
Czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną o smaku cukierków kukułka oraz warstwa czekoladowego ptasiego mleczka, dekorowany czekoladą.