CIASTO BEZOWA CHMURKA

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

ANANASEK

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku ananasowym przełożone żelką z owocami tropikalnymi dekorowane bitą śmietaną z dodatkiem toffi i nadzienia ananasowego.

CIASTO BANANOWE

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o bananowym aromacie, przełożone lekką bananową masą kremowo-budyniową oraz warstwą prażonych brzoskwiń. Całość wykończona żelem bananowym.

CIASTO BRZOSKWINIOWO-GRUSZKOWE

W PRZYGOTOWANIU

CIASTO CAPPUCINO

W PRZYGOTOWANIU

CIASTO CHAŁWOWE

Delikatny biszkopt waniliowy i czekoladowy przełożony wykwintnym kremem na bazie chałwy.

CIASTO CYTRYNOWE

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO CZEKOLADOWE

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o zdecydowanym smaku czekolady, połączone z lekką waniliową masą oraz niewielką ilością prażonych jabłek. Całość dekorowana wiórkami z czekolady.

CIASTO DELICJA

Aromatyczna masa serowo-budyniowa zapieczona na kruchym spodzie, połączona z warstwą jabłek w owocowej galaretce, wykończona orzechami, kokosem i czekoladą.

CIASTO DROŻDŻOWE Z OWOCAMI na wagę

W PRZYGOTOWANIU

CIASTO FALE DUNAJU

W PRZYGOTOWANIU

CIASTO DESER JAGODOWY

Mocno czekoladowy biszkopt przełożony masą śmietankową o smaku jagodowym, dekorowane galaretką i kulkami czekoladowymi.

CIASTO JAMAJKA

Waniliowe blaty biszkoptowe przełożone masą czekoladową z chrupiącymi prażynkami oraz warstwą bitej śmietany o smaku mango-marakuja, wykończone żelem owocowym.

CIASTO JOGURTOWE  Z OWOCAMI

Lekkie jogurtowe ciasto z bogatym nadzieniem z owoców sezonowych, przykryte tradycyjną kruszonką.

CIASTO JOGURTOWO – CZEKOLADOWE

Delikatne ciasto jogurtowe o smaku śmietankowym i czekoladowym zapieczone z brzoskwiniami i budyniem, dekorowane żelem owocowym.

CIASTO KANADYJSKIE Z GRUSZKĄ

Mocno czekoladowe ciasto ucierane zapieczone z gruszkami. Wierzch ciasta dekorowany płatkami migdałowymi i polewą karmelową.

CIASTO KOKOSOWA PASJA

Biszkopt czekoladowy i waniliowy przełożony masą śmietankową o smaku kokosowym z dodatkiem „kuleczek” o smaku marakuja. Ciasto dekorowane galaretką i wiórkami czekoladowymi.

CIASTO KOKOSOWE

Biszkopt czekoladowy i waniliowy przełożony masą śmietankową o smaku kokosowym z dodatkiem „kuleczek” o smaku marakuja. Ciasto dekorowane galaretką i wiórkami czekoladowymi.

CIASTO KORZENNE ZE ŚLIWKĄ

Ciasto ucierane z dodatkiem przypraw korzennych zapieczone z śliwką i dekorowane orzechami i migdałami oraz żelem owocowym.

CIASTO KUKUŁKA

Czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną o smaku cukierków kukułka oraz warstwa czekoladowego ptasiego mleczka, dekorowany czekoladą.