CIASTO BEZOWA CHMURKA

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO BEZOWA CHMURKA MALINOWA

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO BISZKOPT Z GALARETKĄ

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO BISZKOPT ZE ŚMIET. OWOC. I GALAR

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO ANANASEK

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku ananasowym przełożone żelką z owocami tropikalnymi dekorowane bitą śmietaną z dodatkiem toffi i nadzienia ananasowego.

BISZKOPTOWE Z OWOCAMI

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO BAJKA

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO BANANOWE

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO BANANOWY PRZYSMAK

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO BRZOSKWINIOWO-GRUSZKOWE

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO CAPPUCINO

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO CHAŁWOWE

Ciasto ucierane o smaku limonkowym przełożone bitą śmietaną z żelką owocową dynia-marakuja. Wierzch ciasta zdobi zapieczona beza posypana płatkami migdałowymi

CIASTO CYTRYNOWE

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO CZEKOLADOWE

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO DELICJA

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

DESEROWE Z BISZKOPTAMI

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO DROŻDŻOWE Z OWOCAMI na wagę

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO FALE DUNAJU

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO JABŁKOWE Z GALARETKĄ

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO JABŁKOWO-BUDYNIOWE

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO JAGODOWE

Blaty z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o orzeźwiającym cytrynowym aromacie, przełożone lekką masą kremowo-budyniową z dodatkiem naturalnego soku z cytryn. Całość dekorowana czekoladą i wiórkami cytrynowymi.

CIASTO DESER JAGODOWY

Mocno czekoladowy biszkopt przełożony masą śmietankową o smaku jagodowym, dekorowane galaretką i kulkami czekoladowymi.

CIASTO JAMAJKA

Mocno czekoladowy biszkopt przełożony masą śmietankową o smaku jagodowym, dekorowane galaretką i kulkami czekoladowymi.

CIASTO JOGURT. Z OWOC.

Mocno czekoladowy biszkopt przełożony masą śmietankową o smaku jagodowym, dekorowane galaretką i kulkami czekoladowymi.

CIASTO JOGURT. Z OWOC. I GAL.

Mocno czekoladowy biszkopt przełożony masą śmietankową o smaku jagodowym, dekorowane galaretką i kulkami czekoladowymi.

CIASTO JOGURT.-CZEKOL.

Mocno czekoladowy biszkopt przełożony masą śmietankową o smaku jagodowym, dekorowane galaretką i kulkami czekoladowymi.