Jesteśmy firmą rodzinną. Rozpoczęliśmy działalność w 1993 r. Początkowo zatrudnialiśmy kilku pracowników, pracując według tradycyjnych receptur. Bardzo szybko nasze wyroby zostały docenione przez klientów, a szczególny rozgłos zyskał nasz chleb pszenny wyrabiany na naturalnym zakwasie.

W miarę upływu lat i zdobywanego doświadczenia rozpoczęliśmy również produkcję wyrobów cukierniczych. Jednak mimo ciągłego rozwoju i coraz bogatszej oferty ciągle jesteśmy piekarnią rzemieślniczą opartą o tradycyjne metody i receptury. W naszych wyrobach nie znajdziesz polepszaczy i konserwantów.

Produkujemy szeroki asortyment różnorodnych wyrobów piekarniczo-cukierniczych według tradycyjnych receptur przy wykorzystaniu nowoczesnych urządzeń i technologii. Do produkcji używamy naturalnych składników w wyrobach cukierniczych, jak również naturalnych zakwasów i zaczynów drożdżowych przy produkcji wyrobów piekarniczych. Nasze wypieki cechuje doskonały wygląd oraz smak, które zawdzięczamy własnym tradycyjnym recepturom oraz doświadczeniu naszych piekarzy i cukierników.

Nasza piekarnia powstała dzięki pasji i tę pasję pielęgnujemy od ponad 25 lat.

Codziennie świeże wypieki!